Szolgáltatások

Kőműves munkák

A kőműves feladata az építés, a felújítás, a karbantartás és a bontás. Az építés során a kőműves végzi a munkák körülbelül 70 %-át. A kőműves munkaköre többek között a falazás, a vakolás, a betonozás, a térkövezés és az egyéb kőmunkák.

Festés

Vállalunk homlokzat festést, illetve lakásfelújítás során beltéri festés is. Ezek mellett természetesen vállaljuk még lépcsőházak és akár ipari létesítmények tisztasági festését is. A festő munkát akár bútor mozgatással, a meglévő burkolatok takarásával és a szükséges anyagok beszerzésével is elvégezzük. Természetesen festés utáni nagytakarítást is vállalunk szükség esetén.

Hőszigetelés

A lakások és a családi házak hőszigetelése napjainkban nagyon fontos az emelkedő energia árak miatt.

Burkolás

A burkolás főként esztétikai igényeket elégít ki. Történhet kül- és beltérben, oldalfalon vagy akár aljzaton egyaránt. A burkolat pedig lehet akár kő vagy gránit is. Nagyon fontos a burkolás megtervezése és a kötési idők betartása.

Gipszkartonozás

Építhető gipszkartonból álmennyezet, válaszfal, de használható akár csövek elrejtésére is. A gipszkartonozás során használt tartószerkezet készülhet fa vagy akár fém vázból is. Szükség esetén pedig készülhet akár ragasztott kivitelben is. A gipszkartonozás esztétikus, gyors és kevés hulladékkal végezhető.

Térkövezés

A térkövezésnél nagyon fontos az alap előkészítése. A térkő a mai építőipar egyik legelterjedtebb építő eleme. A térkőnek hosszú élettartama van és sérülés esetén is viszonylag könnyen cserélhető, ezért is vált igen népszerű megoldássá.